Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЗа да се унищожи един народ, трябват много

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЗа да се унищожи един народ, трябват много
Коментари Харесай

Проф. Лъчезар Аврамов: След около 50 години в нашата държава българите ще бъдат към три милиона

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

За да се унищожи един народ, трябват доста старания и доста фактори да работят. Значи статистиката, Международната, демонстрира, че след към 50 години в нашата страна българите ще бъдат към три милиона. Държавата, тя несъмнено няма да изчезне, щото на тия географски ширини, тоя чернозем и тая хубава природа, няма по какъв начин да се случи. Защо няма да живеят тука българи? Защото в продължение на десетилетия се организира политика, такава да няма тука България, да се почисти тука от нас един ден тази земя, с цел да се настанят други хора. Не е целеустремено, съгласно мен това е както елементарното статукво е крепко и трайно тъй като то се поддържа от най-различни мощни ползи. Групи от българи от нашия народ изчезват, тъй като надвива късогледството, политическото късогледство.

Така разяснява тематиката - за какво българите изчезват, стават все по-малко и са по-стари, проф. Лъчезар Аврамов в " Пресечна точка " по Нова Тв.

Защо българите имат най-ниска дълготрайност на живота в Европа, 10 години по-ниска от италианци и испанци? Защото здравната политика се води по този начин и с тази цел, тя не е заявена, не е вписана в Здравното министерство. Обаче, като погледнете бюджета. Вижте здравните системи в Европа, те са структурирани по този начин, 60% за профилактика, предварителна защита, извънболнична и доболнична помощ, помощ за здраве и по този начин нататък. Това е най-важната част на актуалната медицина, която има цел да не позволява тежко заболели хора, които да влизат лечебни заведения. Погледнете бюджета на нашата здравна система, предходната година къде е ориентиран - 10% за профилактика и другите тези неща, 90 % за болнична помощ, 30 % за медикаменти, или всеобщо тровене на народа, сподели още проф. Лъчезар Аврамов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР